Аджика проста
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіша аджика без всяких складних технологій приготувань, при цьому настільки смачна, що відірватися неможливо! Закуска виходить в міру пекучої, що збереже ваші шлунки. Рекомендую!
Розповім, як приготувати аджику просту з томатів, гострого перцю і часнику. Всі овочі подрібнюються, потім змішуються з маслом, оцтом і сіль. Сира закуска зберігається в скляних баночках. Аджика добре поєднується з картопляним гарніром і м'ясними стравами. Хай щастить!
- Помідори - 2 кілограма
- Перець червоний гіркий - 4 штуки
- Часник - 3 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Ретельно промийте овочі. Часник очистіть. Перець можна очистити від насіння або залишити як є, якщо хочете аджику поострее.
Перекручуємо порізані томати, перець і часник через м'ясорубку. Вливаємо рослинне і оливкове масло, оцет, солимо за смаком. Ретельно все перемішуємо.
Підготуйте простерелизовать банки. Розлийте по ним сиру аджику, закрийте банки кришками. Зберігайте закуску в прохолодному місці. Смачного!