Проста яєчня
(покроковий рецепт з фото)
Приготування простий яєчні базіка теж вимагає майстерності і знання секретів. Зробити її простіше, ніж омлет. Мені дуже подобається її готувати, так як процес йде швидко, майже миттєво. Вчіться!
Проста яєчня брехуха виходить дуже ніжною і пухнастою, вона зберігається рівномірно вологою, без сухих коричневих країв. Якщо будете додавати до яєчні базіка сир, то приготуйте його заздалегідь. Так як сковорода заздалегідь добре розігріта, то яєчня готується швидко. Постійне помішування дозволяє їй готуватися рівномірно. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 4 штуки
- Незбиране молоко - 2 Ст. Ложки
- Тертий сир - За смаком
- Олія - За смаком
Розігрійте сковороду.
Яйця, молоко, сіль, перець помістити в миску.
Збивати швидко яйця 30-60 секунд.
На сковороду налити трохи олії.
Вилити жовтки і при бажанні посипати сиром.
Базіку перемішуйте.
Кілька хвилин і готово!
Смачного!