Рецепт Яєчня з шпинатом фото

Яєчня з шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Шпинат
Дієтичне харчування
На сніданок
Яєчня
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Хочете бути сильними, як герой популярного мультика? їжте шпинат. Яєчня з шпинатом - вірне і корисний початок дня. Приготувати таку яєчню вкрай просто, а шпинату завжди беріть більше.

Опис приготування:

Як пріготвоіть яєчню зі шпинатом?

1. Шпинат промийте, якщо треба, і просушіть на паперовому рушнику. Знадобиться великий пучок шпинату, майте на увазі, що в пріготволенном вигляді шпинат в рази 2-3 стискається.

2. У сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову олію.

3. Викладіть в розігріту сковороду шпинат і, помішуючи, смажте протягом однієї хвилини.

4. Поки масло нагрівається і шпинат смажиться, в мисці злегка збийте з сіллю яйця.

5. Яйця додайте до обсмаженої шпинату якщо хочете, перемішайте.

6. Смажте на середньо-слабкому вогні до готовності яєць.

7. В кінці смаження додайте мелений чилі або пластівці сушеного чилі за смаком. Якщо не любите чилі, просто посипте чорним перцем.

8. Вимкніть вогонь і присипте яєчню зі шпинатом тертим пармезаном.

Подавайте відразу гарячої.

Яєчня з шпинатом готова!

Приємного апетиту і відмінного початку дня!

  • Яйця - 4 штуки
  • Шпинат, пучок - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Пармезан тертий - 1-2 Ст. Ложок
  • Перець чилі мелений - - За смаком
Як пріготвоіть яєчню зі шпинатом?

1. Шпинат промийте, якщо треба, і просушіть на паперовому рушнику. Знадобиться великий пучок шпинату, майте на увазі, що в пріготволенном вигляді шпинат в рази 2-3 стискається.

2. У сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову олію.

3. Викладіть в розігріту сковороду шпинат і, помішуючи, смажте протягом однієї хвилини.

4. Поки масло нагрівається і шпинат смажиться, в мисці злегка збийте з сіллю яйця.

5. Яйця додайте до обсмаженої шпинату якщо хочете, перемішайте.

6. Смажте на середньо-слабкому вогні до готовності яєць.

7. В кінці смаження додайте мелений чилі або пластівці сушеного чилі за смаком. Якщо не любите чилі, просто посипте чорним перцем.

8. Вимкніть вогонь і присипте яєчню зі шпинатом тертим пармезаном.

Подавайте відразу гарячої.

Яєчня з шпинатом готова!

Приємного апетиту і відмінного початку дня!

Схожі рецепти