Бутерброди з яйцем на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хтось робить з ранку яєчню, а хтось бутерброди, ну а я поєдную ці дві страви, виходить ще смачніше і більш поживні. Повірте, з таким сніданком ви точно наберетеся сил і енергії на весь день.
Для мене сніданок це важлива частина дня, адже я знаю, що наступного разу мені вдасться поїсти ще не скоро. Так що вранці мені необхідно з'їсти щось не тільки смачне, але і поживне, тому я частенько готую бутерброди з яйцем на сковороді в домашніх умовах. Зробити таке блюдо зовсім не складно, і це не віднімає у мене багато часу, плюс бутерброди виходять дійсно дуже ситними і смачними, так що голод мене ще довго не мучить. Загалом, цей простий рецепт бутербродів з яйцем на сковороді настільки хороший, що ви обов'язково повинні його спробувати.
- Кнопка - 2 скибочки
- Яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
Спершу готуємо всі необхідні інгредієнти, хліб нарізаємо на скибочки шириною у 1, 5 см.
Ставимо розігріватися сковороду з рослинним маслом, а самі тим часом акуратно вирізаємо з скибочок батона м'якуш. У розігріте масло викладаємо батон і в кожну скибочку розбиваємо по одному яйцю, солимо його за смаком. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо бутерброди на маленькому вогні, поки яєчний білок не застигне, потім перевертаємо їх і обсмажуємо з іншого боку до золотистої скоринки.
Ось тепер можна і до сніданку приступати. Приємного всім апетиту!