Бутерброди з оселедцем і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, яскраві і досить незвичайні бутерброди послужать відмінною закускою до міцних спиртних напоїв і просто прикрасять ваш святковий стіл! Пригощайтеся!
Хліб для бутербродів з оселедцем вибирайте житній або зі злаками, він відмінно підкреслить смак риби і яйця. Замість філе оселедця можете взяти філе солоної кільки, вийде теж дуже смачно і цікаво! Як приготувати бутерброди з оселедцем і яйцем розповім в покроковому рецепті.
- Хліб - 4 скибочки
- Філе оселедця - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 50-60 грам
- Цибуля зелена - пучок (невеликий)
- Лимон - 2 скибочки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Масло має бути кімнатної температури. Яйця варіть 4 хвилини в киплячій воді, щоб вийшли всмятку.
Масло ретельно перемішайте з рубаним зеленою цибулею (трохи цибулі відкладіть), при бажанні масло поперчіть і посоліть.
Хліб намажте цибульним маслом, викладіть на нього філе оселедця.
До оселедця покладіть половинку яйця, страву прикрасьте листям салату і скибочками лимона. На яйце і хліб посипте трохи рубаного зеленого лука.
Смачного!