Бутерброди з оселедцем
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі покроковий рецепт бутербродів з оселедцем. Між собою ми називаємо ці бутерброди "оселедець на шубі" - схожі за смаком і інгредієнтів. Відмінний варіант для святкової закуски.
Бутерброди з оселедцем - дуже хороша закусочка для будь-якого столу - як святкового, так і повсякденного. Ми зазвичай готуємо такі бутерброди на Новий рік, проте їх можна сміливо ставити на будь-який святковий стіл - будуть користуватися попитом. Для даних бутербродів можна використовувати вже готову слабосоленую оселедець. Готуються бутерброди досить швидко, а вже як швидко вони розходяться зі столу - можете мені повірити. Головне - заздалегідь зварити буряк і замаринувати цибулю, і тоді приготувати бутерброди з оселедцем буде справою кількох хвилин. Бажаю удачі!
- Багет - 1 штука
- Плавлений сирок - 1 штука
- Варений буряк - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
- Філе оселедця - 100 грам
- Сіль - - За смаком
Буряк відварюємо, охолоджуємо і натираємо на середній тертці. Потім в зручній посуді змішуємо буряк з плавленим сирком, додаємо майонез і перемішуємо все до однорідної маси. Якщо сирок рідкий, майонез додавати не обов'язково.
Цибулю нарізаємо півкільцями. Потім не на довго замочуємо цибулька в воді з оцтом.
На хліб намазуємо буряково-сирну масу.
Зверху кладемо цибулю.
Філе нарізаємо довільними шматочками. Для даних бутербродів крім філе оселедця можна використовувати копчену скумбрію (як на фотокартці).
На цибулю викладаємо рибку, складаємо готові бутерброди на блюдо і подаємо до столу. Смачного!