Святкові бутерброди з оселедцем
(покроковий рецепт з фото)
Оселедець - відмінний варіант для закусок. Якщо ви маєте в своєму розпорядженні часом, приготуйте святковий варіант бутербродів з цією рибою. Оригінальна подача неодмінно сподобається вашим гостям.
При приготуванні рибного рулету варто взяти до уваги смак оселедця. Якщо вона сильно солона, то сир необхідно взяти не дуже солоний. Також при загвинчування рулету, щільно скручуйте рибний пласт, щоб не утворилися порожнечі. Перед подачею на стіл бутерброди витримаєте 40-50 хвилин, щоб оселедець стала кімнатної температури.
- Оселедець - 1 штука (малосольная)
- Буряк - 50 грам (відварна або запечена)
- Сир сирний - 50 грам
- Кріп - 2 штуки (зелень)
- Майонез - 1, 5 чайних ложки (по бажанню)
- Житній хліб - 4-5 скибочок
- Помідор - 1/4 штуки (для прикраси)
- Гірчичний - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
На дрібній тертці натріть буряк, сир. Перемішайте. При сильно густий маси додайте 1-1, 5 ç.l. Майонезу і добре перемішайте ще раз. Якщо сир солоний, то солити не слід.
Оселедець обробити на 2 філе. На робочій поверхні розстеліть харчову плівку. Викладіть на неї рибу, vnaxlest. Одна частина філе стикається хвостовою частиною з широкою частиною другого філе. Відбийте злегка молоточком.
По всьому пласту риби розмажте свёкольно-сирну масу.
Зверху посипте нарізаним кропом.
Почніть загортати підготовлений пласт оселедця за допомогою плівки в рулет.
Акуратно згорніть рибу в рулет, не дозволяючи вилізти начинці. Закрутіть кінці харчової плівки. Приберіть рулет в холодильник на 2 годину.
З житнього хліба виріжте за допомогою склянки або вирубки круглі заготовки.
На сухій сковороді підсушіть хліб з двох сторін.
З морозилки дістаньте рибний рулет і відразу ж наріжте на шайбочки.
Хлібні заготовки намажте гірчицею. Розкладіть рибні шайбочки.
Закінчите оформлення шматочками помідора і гілочками кропу. Залиште бутерброди при кімнатній температурі на 40 хвилин. Після можна подавати на стіл.
Смачного!