Бутерброди «святкові»
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди - це традиційна закуска на святковому столі. Їх можна зробити маленькими порційними, а можна звичайні на батоні. У будь-якому вигляді буде дуже смачно. У нашій родині їх дуже люблять!
Замість батона можна використовувати багет. Тоді будуть виходити міні-бутербродики, як то кажуть "на зубок" . Такі бутерброди можна взяти з собою в дорогу або на пікнік. А можна просто приготувати в якості перекусу.
- Кнопка - 1 штук
- Сир твердий - 200 грам
- Часник - 3-5 зубчиків
- Майонез - За смаком
- Помідори - 2-3 штук
- Салат листовий - 1 Пучков
- Кріп - 1 Пучков
Подрібніть часник.
Додайте до нього тертий на дрібній тертці сир.
Додайте трохи кропу і майонез. Перемішайте, щоб вийшла консистенція пасти-намазки.
Батон наріжте на шматочки і намажте вийшла пастою. Викладіть по листку листового салату.
Зверху розкладіть помідори, нарізані кружальцями.
Подавайте до столу.
Смачного!
Подавайте до столу.
Смачного!