М'ясні котлети з грибами «святкові»
(покроковий рецепт з фото)
Домашні котлетки - це хороший привід зібратися всій родині на вечерю. Але їх можна подати так, що і в урочистий вечір таке гаряче буде фаворитом на столі. Ознайомтеся з тим, як це зробити.
Уважно прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясні котлети з грибами "святкові" . Цікаво тут те, що вироби ми будемо обвалювати в пелюстках мигдалю. Через це вони стануть хрусткими зовні і м'якими всередині. Як гарнір підійдуть практично будь-які овочі або пюре.
- Фарш яловичий або свинячий - 600 грам
- Лісні гриби - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
- Е "камамбер" - 50 грам
- Борошно - 100-150 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Мигдальні пелюстки - 50 грам
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Грибочки промийте і дрібно порубати. Обсмажте їх в олії на сковороді.
У фарш додайте подрібнену цибулю і часник, гірчицю, сіль, коньяк, перець, трохи сухарів і одне яйце. Перемішайте інгредієнти.
З фаршу формуйте коржі. Всередину кожної покладіть шматочок сиру і начинку з грибів. Сформуйте котлети.
На котлетах зробіть надрізи. Обваляйте м'ясні вироби у збитому яйці, а потім - в борошні.
Мигдаль перемішайте з панірувальними сухарями. Обваляйте котлети в цій суміші.
Обсмажте котлети з обох сторін в олії до готовності. М'ясо всередині не повинно бути червоним. Смачного!