Рецепт М'ясні котлети з грибами «святкові» фото

М'ясні котлети з грибами «святкові»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Гриби
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Котлети , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Домашні котлетки - це хороший привід зібратися всій родині на вечерю. Але їх можна подати так, що і в урочистий вечір таке гаряче буде фаворитом на столі. Ознайомтеся з тим, як це зробити.

Опис приготування:

Уважно прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясні котлети з грибами"Святкові" . Цікаво тут те, що вироби ми будемо обвалювати в пелюстках мигдалю. Через це вони стануть хрусткими зовні і м'якими всередині. Як гарнір підійдуть практично будь-які овочі або пюре.

  • Фарш яловичий або свинячий - 600 грам
  • Лісні гриби - 300 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка
  • Е "камамбер" - 50 грам
  • Борошно - 100-150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Мигдальні пелюстки - 50 грам
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
м'ясні котлети з грибами
Грибочки промийте і дрібно порубати. Обсмажте їх в олії на сковороді.
м'ясні котлети з грибами
У фарш додайте подрібнену цибулю і часник, гірчицю, сіль, коньяк, перець, трохи сухарів і одне яйце. Перемішайте інгредієнти.
м'ясні котлети з грибами
З фаршу формуйте коржі. Всередину кожної покладіть шматочок сиру і начинку з грибів. Сформуйте котлети.
м'ясні котлети з грибами
На котлетах зробіть надрізи. Обваляйте м'ясні вироби у збитому яйці, а потім - в борошні.
м'ясні котлети з грибами
Мигдаль перемішайте з панірувальними сухарями. Обваляйте котлети в цій суміші.
м'ясні котлети з грибами
Обсмажте котлети з обох сторін в олії до готовності. М'ясо всередині не повинно бути червоним. Смачного!

Схожі рецепти