Канапе святкові у вигляді поросят
(покроковий рецепт з фото)
Маленькі смачні закуски на святковому столі, сміх, шампанське - все це асоціюється з улюбленим святом - Новим роком!
Зовсім необов'язково прикрашати все канапе у вигляді свинок, навіть кілька поросят внесуть свою родзинку на святковий стіл! Такі канапе обов'язково помітять і спробують дітлахи, до того ж вони досить дієтичні і корисні! А як приготувати канапе на Новий рік розповім докладно в покроковому рецепті.
- Яйце перепелине - 8-10 штук
- Хліб цільнозерновий - 4-5 скибочок
- Сир сирний - 30 грам
- Огірок свіжий - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Крем - 0, 5 чайних ложки (або майонез )
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Морква і яйця заздалегідь відваріть, остудіть і очистіть!
Хлібці наріжте маленькими кубиками висотою 1, 5-2 см. Намажте кожен кубик сирним сиром. Огірок наріжте кружальцями.
З вареної моркви виріжте кулінарної насадкою пяточок, очі, і ножем довільно вушка. На шпажку насадите перепелине яйце, потім огірок і хліб. За допомогою невеликої кількості майонезу або сметани приклейте декор на яйце.
Щасливого Нового року! Пригощайтеся!