Святкові канапе з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Щоразу перед святом хочеться знайти щось новеньке і смачненьке на стіл, згодні? Я підготувала для вас вельми оригінальний варіант, який дуже рекомендую повторити в домашніх умовах.
Вашій увазі хочу представити чудову ідею, як приготувати святкові канапе з тунцем на огірочки, доповнені скибочками авокадо. Така закуска, я впевнена, може бути подана навіть у хорошому ресторані. Сам процес не надто складний, так що раджу спробувати. У начинку можна додати сир, зелень, а також спеції за смаком.
- Огірок - 1 штука
- Тунець консервований - 1 штука (баночка)
- Майонез або рослинне масло - 1 Ст. Ложка
- Сир тертий - 3-4 Ст. Ложок
- Авокадо - 1/2 штуки
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Ось такі інгредієнти ми будемо використовувати.
2. У мисочці з'єднайте тертий сир і тунець. Додайте сіль, перець, трохи майонезу. Ретельно перемішайте до однорідності.
3. Огірки наріжте середніми по товщині кружечками. Акуратно виріжте ложкою м'якоть. Наповніть отримані формочки начинкою.
4. Зверху додайте невеликий шматочок авокадо і подавайте святкові канапе з тунцем до столу. Смачного!