Рецепт Грінки з яйцем і оселедцем фото

Грінки з яйцем і оселедцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Оселедець
Пісні страви
На швидку руку , Фуршет
Грінки
Кількість порцій: 7
Час приготування: 20 хв.

Розповім рецепт дуже смачної закуски, як приготувати грінки з яйцем і оселедцем. Їх можна швиденько приготувати на сніданок або сфабрикувати до приходу гостей. Весь процес не займе більше півгодини.

Опис приготування:

Хліб для грінок можна брати будь-який, мені ж до вподоби кілька шматочків чорного. Оселедець купив вже профилированную, тому не утруднявся вичищати нутрощі, кістки і луску. На приготування таких грінок не буде потрібно багато часу, витратив не більше 20 хвилин, тому їх можна зробити до сніданку, для фуршету або як перекус.

  • Філе оселедця - 1 штука
  • Хліб - 7 скибочок
  • Яйця - 2 штуки
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Часник - 1 зубчик
  • Майонез - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Маслини - За смаком
грінки з яйцем і оселедцем - фото крок 1
1. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю в неї трохи рослинного масла, розігріваю, викладаю хліб, обсмажую його з двох сторін, потім натираю кожен шматочок зубчиком часнику.
грінки з яйцем і оселедцем - фото крок 2
2. Яйця у мене вже варені, натираю їх на крупній тертці і змішую з дрібно нарубаної петрушкою, майонезом, сіллю і перцем.
грінки з яйцем і оселедцем - фото крок 3
3. Готове філе оселедця нарізаю невеликими шматочками, маслини розрізаю навпіл.
грінки з яйцем і оселедцем - фото крок 4
4. На одну сторону грінки викладаю невелику кількість яєчної суміші, потім шматочок оселедця і маслини, сразу же подаю к столу.

Схожі рецепти