Рецепт Грінки з молоком і яйцем фото

Грінки з молоком і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Яйця , Молоко
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Грінки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.

Для того щоб почати день добре, потрібно добре поснідати. Пропоную згадати, як готувати грінки з молоком і яйцем. Цей швидкий і легкий рецепт ідеально підходить і для перекусу.

Опис приготування:

Грінки з молоком і яйцем ще називають «французькими тостами», а подати їх можна з варенням, свіжими фруктами, кленовим сиропом, медом, вершками або нутелою. А можна подати і з сиром, шинкою або беконом.

  • Хліб для тостів - 6 скибочок
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 35 грам
  • Кориця мелена - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
1
У мисці змішайте яйця, молоко, сіль, корицю і збийте до пишної маси.
2
Візьміть скибочки хліба і умочіть з усіх боків в яєчну суміш.
3
У сковороді нагрійте масло і обсмажте грінки з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.
4
Викладіть грінки на тарілку, покриту паперовим рушником.
5
Гарячі грінки подайте з варенням, ягодами або посипте цукровою пудрою.

Схожі рецепти