Грінки з молоком і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб почати день добре, потрібно добре поснідати. Пропоную згадати, як готувати грінки з молоком і яйцем. Цей швидкий і легкий рецепт ідеально підходить і для перекусу.
Грінки з молоком і яйцем ще називають «французькими тостами», а подати їх можна з варенням, свіжими фруктами, кленовим сиропом, медом, вершками або нутелою. А можна подати і з сиром, шинкою або беконом.
- Хліб для тостів - 6 скибочок
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 35 грам
- Кориця мелена - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
1
У мисці змішайте яйця, молоко, сіль, корицю і збийте до пишної маси.
2
Візьміть скибочки хліба і умочіть з усіх боків в яєчну суміш.
3
У сковороді нагрійте масло і обсмажте грінки з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.
4
Викладіть грінки на тарілку, покриту паперовим рушником.
5
Гарячі грінки подайте з варенням, ягодами або посипте цукровою пудрою.