Рецепт Грінки з молоком і яйцем фото

Грінки з молоком і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти, Яйця, Молоко
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Грінки

Для того щоб почати день добре, потрібно добре поснідати. Пропоную згадати, як готувати грінки з молоком і яйцем. Цей швидкий і легкий рецепт ідеально підходить і для перекусу.

Грінки з молоком і яйцем ще називають «французькими тостами», а подати їх можна з варенням, свіжими фруктами, кленовим сиропом, медом, вершками або нутелою. А можна подати і з сиром, шинкою або беконом.

  • Хліб для тостів - 6 скибочок
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 35 грам
  • Кориця мелена - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
1
У мисці змішайте яйця, молоко, сіль, корицю і збийте до пишної маси.
2
Візьміть скибочки хліба і умочіть з усіх боків в яєчну суміш.
3
У сковороді нагрійте масло і обсмажте грінки з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.
4
Викладіть грінки на тарілку, покриту паперовим рушником.
5
Гарячі грінки подайте з варенням, ягодами або посипте цукровою пудрою.

Схожі рецепти