Грінки з молоком і яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Коли поспішаєш на роботу, а погодувати дитину і самому поснідати не вистачає часу. Можна приготувати дуже смачне і в той же час ситне блюдо - грінки з батона з молоком і яйцем.
Нарізаємо батон, обмакиваем шматочки в молочно-яєчної суміші і смажимо на маслі. Готові грінки можна присипати корицею з цукром. А батон можна використовувати вчорашній.
- Кнопка - 1 штука
- Молоко - 1/2 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Сушений кріп - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
Батон ріжемо скибочками, які в свою чергу ріжемо ще навпіл.
Беремо глибоку чашку, в яку розбиваємо яйця, виливаємо молоко, засипаємо сіль і кріп.
Віником збиваємо все до однорідної маси.
Віником збиваємо все до однорідної маси.
Беремо сковороду, ставимо на плиту, вливаємо олію і нагріваємо.
Вмочуємо хліб в яєчно-молочної суміші.
Вмочуємо хліб в яєчно-молочної суміші.
Сковороду змащуємо маслом і добре нагріваємо, потім викладаємо на неї хліб.
Коли з одного боку грінки підсмажитися, їх перевертають і печуть до готовності з іншого боку на всю готування піде максимум 15 хвилин.
Грінки, після того як вони присмажився, краще викласти на паперовий рушник і серветку, щоб прибрати зайве масло. Начебто нехитра страва, але особливо зиязикам холодним ранком, перед тим як піти в школу дитині або на роботу вам, з гарячим чаєм грінки дадуть тепло і відчуття ситості до обіду.