Баранина з стручкової квасолею і яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Смачна баранина з гарніром і салатом припаде до смаку вам і вашим гостям. Блюдо прекрасно виглядає на святковому столі. Дуже ситно!
Опис приготування:
Подавайте блюдо до столу гарячим. Насолоджуйтесь!
- Яловичі стейки - 10 штук
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Орегано - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 400 грам
- Стручкова квасоля - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Томат - 2 штуки
- Шпинат - 120 грам
- Перець - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Варені яйця - 6 штук
- Цедра лимону - За смаком
Стейки з баранини покладіть в ємність (підійде будь-який посуд, наприклад, глибока миска). Připravte паприки, сіллю, орегано, оливковою олією. Залиште маринуватися на 30 хвилин.
Для приготування яєчного салату подрібніть квасоля, цибуля, томат, шпинат і болгарський перець. Яйця поріжте на половинки, додайте їх в салат. Покладіть подрібнені інгредієнти в посуд, Приправи маслом і сіллю за смаком.
Пропоную в якості гарніру картоплю. Очистіть потрібно кількість, відваріть в підсоленій воді. Як приготуватися, залийте її оливковою олією з цедрою лимона.
Для соусу змішайте гірчицю, червоне вино і оливкову олію.
Обсмажте мариновану баранину в олії до готовності.
В окрему тарілку викладіть частина яєчного салату, 1-2 стейка баранини і картопля. Полийте блюдо невеликою кількістю соусу.