Цукіні, фарширований томатом і стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Цукіні, фарширований томатом і стручкової квасолею - чарівне блюдо для тих, хто вважає за краще ситну вегетаріанську кухню.
Cukinni, фарширований томатом і стручкової квасолею - це оригінальне і стильне блюдо. Вперше це блюдо я спробувала в дорогому італійському ресторані. З тих пір в сезон cdjb[ овочів я постійно готую фарширований цукіні. Навіть ті, хто не їсть цей овоч, з великим задоволенням уплітає начинку, вважаючи, що цукіні - це просто посудка:)
- Невеликі цукіні - 4 штуки
- Томати - 2-3 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Стручкова квасоля - 100-150 грам
- Сіль, перець, cпец - - За смаком

Цукіні розрізаємо вздовж, гарненько солимо і відправляємо в духовку (180 градусів) з 10 хвилин.

В цей час дрібно нарізаємо помідори і часник.

Відправляємо помідори і часник на сковорідку. Додаємо дрібно нарізану квасоля. Додаємо води і тушкуємо. Квасоля повинна гарненько проваритися і стати м'якою.

В цей час за допомогою ложечки виймаємо м'якоть з остиглого цукіні. Дрібно рубаємо її і додаємо в сковорідку до інших овочів. Все приправляем сіллю і спеціями і помішуючи, продовжуємо тушкувати. А цукіні знову солимо і відправляємо назад в духовку.

Через хвилин 10 овочі в сковорідці придбають однорідну консистенцію, а цукіні в духовці дійдуть до потрібної кондиції. Тобто всі інгредієнти для страви будуть готові! :)

Коли цукіні трохи охолонуть, наповнимо човники овочевою начинкою.

Цукіні, фарширований томатом і стручкової квасолею добре подавати як другу страву, тому слід приготувати до нього якусь смачну начинку. Смачного!