Рецепт Курячі грудки з томатом і базиліком фото

Курячі грудки з томатом і базиліком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Помідор , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 40 хв.

Цю страву можна приготувати на вечерю протягом 30 хвилин. М'ясо, фаршироване помідорами, стає соковитим і смачним. А базилік дасть особливий аромат.

Кількість порцій: 3-4
  • Куряче філе - 3 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Базилік, пучок - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
курячі грудки з томатом і базиліком - фото крок 1
1. Куряче філе розділити на дві частини. Промити і добре просушити. Тепер кожну частину надрізати не до кінця і розгорнути.
курячі грудки з томатом і базиліком - фото крок 2
2. Пучок базиліка вимити і розділити на листочки. Гілочки базиліка нам не потрібні, тільки листочки. Грудки посолити і поперчити за смаком і покласти на одну половинку кожної грудки листя базиліка.
курячі грудки з томатом і базиліком - фото крок 3
3. Помідори вимити. Нарізати кільцями. Скласти по кілька кілець на кожен шматочок грудки.
курячі грудки з томатом і базиліком - фото крок 4
4. Грудки скласти. Щоб вони не відкрилися під час смаження, найкраще заколоти їх зубочистками. Невелика кількість масла розігріти на сковорідці і смажити наші грудки. На кожну сторону грудки вам знадобиться близько п'яти хвилин, щоб грудки присмажився і придбали ароматний золотистий колір. Щоб дізнатися готове м'ясо чи ні - надріжте його. М'ясо повинно бути матового кольору, і не рожевим. Викладіть м'ясо на тарілки порційні, прикрасьте зеленню. Його можна подати як самостійне блюдо. Можна подати на гарнір рис або картопля.

Схожі рецепти