Міні-Тарту з томатом і песто
(покроковий рецепт з фото)
Міні-Тарту з томатом і песто на листковому тісті вийшли дуже смачними. Мої поставили мені 10 за п'ятибальною системою. Так що судіть самі, смачно це чи ні. А у мене сім'я балувана
Деякий час назад я завела звичку в неділю ввечері випікати що-небудь нескладне, щоб в понеділок, а то і у вівторок мати під рукою готовий сніданок. Щось солодке робити не захотілося, тому, я приготувала дуже просту і нехитру закуску. Вона хороша не тільки своєю швидкістю приготування, але і тим, що готувати її можна в будь-який час року.
- Листкове тісто - 1 кілограм
- Помідор - 1-2 штук
- Соус песто - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Сир "моцарелла" - За смаком
1. Наріжте листкове тісто на порційні шматочки.
2. Змастіть шматок тіста соусом, покладіть зверху часточку помідора.
3. Приправте сіллю і перцем за смаком. Посипте зверху натертим сиром.
4. Розігрійте духовку до 200 градусів, випікайте міні-Тарту 15-17 хвилин.