Рецепт Тарту з помідорами і печеними перцями фото

Тарту з помідорами і печеними перцями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Листкове тісто
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На природу, На сніданок, Фуршет
Випічка, Торти

Готове листкове тісто може стати по-справжньому паличкою-виручалочкою, коли гості на порозі. Швидкі овочеві Тарту стануть відмінною закускою. Дивіться рецепт!

Овочеві Тарту відмінно підійдуть в якості закуски або перекусу. Готуються дуже швидко, всього лише потрібно нарізати овочі і викласти їх на тісто. Решту зробить духовка. А покрокове супровід читайте нижче.

  • Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
  • Соус песто - 100 грам
  • Помідори черрі - 6 штук
  • Перці печені мариновані - 2 штуки
  • Базилік сушений - За смаком
  • Маслини б / к - 50 грам
  • Моцарелла для піци - 30 грам
  • Пармезан - 10 грам
тарту з помідорами і печеними перцями - фото крок 1
Якщо використовуєте заморожене тісто, заздалегідь дістаньте його з морозилки (для 30-60 хвилин). Тісто трохи розкачати і розрізати на квадрати приблизно 8х8 см. У мене вийшло 8 штук.
тарту з помідорами і печеними перцями - фото крок 2
У центр кожного квадрата викладіть соус песто.
тарту з помідорами і печеними перцями - фото крок 3
Перці наріжте смужками, чері наріжте пластинами. Розкладіть овочі на Тарту.
тарту з помідорами і печеними перцями - фото крок 4
Маслини наріжте кільцями, викладіть на помідори. Натріть зверху два види сиру, посипте базиліком.
тарту з помідорами і печеними перцями - фото крок 5
Випікайте Тарту при 200 градусах 20-25 хвилин до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти