Тарту з помідорами і печеними перцями
(покроковий рецепт з фото)
Готове листкове тісто може стати по-справжньому паличкою-виручалочкою, коли гості на порозі. Швидкі овочеві Тарту стануть відмінною закускою. Дивіться рецепт!
Овочеві Тарту відмінно підійдуть в якості закуски або перекусу. Готуються дуже швидко, всього лише потрібно нарізати овочі і викласти їх на тісто. Решту зробить духовка. А покрокове супровід читайте нижче.
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Соус песто - 100 грам
- Помідори черрі - 6 штук
- Перці печені мариновані - 2 штуки
- Базилік сушений - За смаком
- Маслини б / к - 50 грам
- Моцарелла для піци - 30 грам
- Пармезан - 10 грам
Якщо використовуєте заморожене тісто, заздалегідь дістаньте його з морозилки (для 30-60 хвилин). Тісто трохи розкачати і розрізати на квадрати приблизно 8х8 см. У мене вийшло 8 штук.
У центр кожного квадрата викладіть соус песто.
Перці наріжте смужками, чері наріжте пластинами. Розкладіть овочі на Тарту.
Маслини наріжте кільцями, викладіть на помідори. Натріть зверху два види сиру, посипте базиліком.
Випікайте Тарту при 200 градусах 20-25 хвилин до золотистого кольору. Смачного!