Рецепт Паста з куркою і перцями фото

Паста з куркою і перцями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Макарони, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви, Макаронні вироби

Це фантастично смачне, барвисте блюдо ви зможете приготувати за півгодини? і воно стане одним з найулюбленіших страв у вашій родині. Отже, рецепт пасти з куркою і перцями - до вашої уваги!

Молодці все-таки італійці - стільки страв придумали для сучасного вічно поспішав людини. Наприклад, паста з перцем і куркою. Готується це блюдо швидко, буквально півгодини, проте на виході виходить повноцінне, дуже смачне і оригінальне блюдо ресторанного рівня. Мій рецепт пасти з перцем і куркою допоможе вам не помилитися у приготуванні і все зробити правильно Удачі!

  • Феттучині - 400 грам (або ж будь-які інші довгі макарони)
  • Курячі грудки - 4-5 штук (без кісток)
  • Часник - 6-8 зубчиків
  • Червоний болгарський перець - 1 штука
  • Мелений червоний перець - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Пармезан - За смаком
паста з куркою і перцями - фото крок 1
Ставимо варити фетучіні. Подрібнюємо петрушку.
паста з куркою і перцями - фото крок 2
Відбиваємо курячі грудки, щоб вони були однакової товщини.
паста з куркою і перцями - фото крок 3
Перець нарізаємо тонкими смужками і гарненько подрібнюємо часник.
паста з куркою і перцями - фото крок 4
Наливаємо в сковороду оливкова олія, щоб воно повністю покрило дно. Викладаємо відбивні і повністю прожарюємо їх по обидва боки.
паста з куркою і перцями - фото крок 5
Відкладаємо філе в окрему тарілку. Обсмажуємо на цій же сковороді порізану перець, часник і все заправляємо меленим червоним перцем, готуємо на середньому вогні.
паста з куркою і перцями - фото крок 6
Додаємо вино.
паста з куркою і перцями - фото крок 7
Викладаємо курку назад у сковороду, посипаємо подрібненою петрушкою. Готові фетучіні відкидаємо на друшляк.
паста з куркою і перцями - фото крок 8
Фетучіні додаємо в сковороду до курки і добре все перемішуємо, вливаємо трохи води, щоб уникнути сухості.

Схожі рецепти