Паста з куркою і перцями
(покроковий рецепт з фото)
Це фантастично смачне, барвисте блюдо ви зможете приготувати за півгодини? і воно стане одним з найулюбленіших страв у вашій родині. Отже, рецепт пасти з куркою і перцями - до вашої уваги!
Молодці все-таки італійці - стільки страв придумали для сучасного вічно поспішав людини. Наприклад, паста з перцем і куркою. Готується це блюдо швидко, буквально півгодини, проте на виході виходить повноцінне, дуже смачне і оригінальне блюдо ресторанного рівня. Мій рецепт пасти з перцем і куркою допоможе вам не помилитися у приготуванні і все зробити правильно Удачі!
- Феттучині - 400 грам (або ж будь-які інші довгі макарони)
- Курячі грудки - 4-5 штук (без кісток)
- Часник - 6-8 зубчиків
- Червоний болгарський перець - 1 штука
- Мелений червоний перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Пармезан - За смаком
Ставимо варити фетучіні. Подрібнюємо петрушку.
Відбиваємо курячі грудки, щоб вони були однакової товщини.
Перець нарізаємо тонкими смужками і гарненько подрібнюємо часник.
Наливаємо в сковороду оливкова олія, щоб воно повністю покрило дно. Викладаємо відбивні і повністю прожарюємо їх по обидва боки.
Відкладаємо філе в окрему тарілку. Обсмажуємо на цій же сковороді порізану перець, часник і все заправляємо меленим червоним перцем, готуємо на середньому вогні.
Додаємо вино.
Викладаємо курку назад у сковороду, посипаємо подрібненою петрушкою. Готові фетучіні відкидаємо на друшляк.
Фетучіні додаємо в сковороду до курки і добре все перемішуємо, вливаємо трохи води, щоб уникнути сухості.