Каджунськой паста з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Бачили ви коли-небудь страви по-канджунскі? Це на вигляд незрозуміле слово означає суміш приправ і спецій, які ви можете заготовити самі. Придумали її в Італії, багатьом таке поєднання сподобається.
Незвично те, що страва виходить дуже гостре, хоча і з тим же італійським колоритом. Прочитайте про те, як приготувати каджунськой пасту з куркою і вершковим соусом. Цей рецепт ідеальний у всьому. Він легкий, повноцінний і зачепить своїм смаком багатьох людей. Хоча його основа - це знайомі продукти, але вони тут грають по-новому.
- Куряча грудка - 600 грам
- Печериці - 240 грам
- Вершки жирні - 180 мілілітрів
- Молоко - 180 мілілітрів
- Феттучині - 350 грам
- Біле сухе вино - 80 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Каджунськой суміш спецій - 1, 5 Ст. Ложки (в рівній пропорції: каєнський перець, сухий орегано, паприка, сушений чебрець, часниковий і цибульний порошок і чорний мелений перець.)
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Петрушка - За смаком
1. Для початку наріжте кубиками курку і помідори. Соломкою наріжте перець і цибулю, а гриби - слайсами.
2. Потім курку обваляйте в суміші спецій.
3. Після цього обсмажте курку в олії з обох сторін по 4 хвилини. Робіть це в великій сковороді. Грудку видаліть з вогню.
4. Потім додайте цибулю, перець і гриби. В цей же час відваріть фетучіні в окропі за інструкцією на упаковці.
5. Коли гриби стануть м'якими, додайте часник і влийте вино. Готуйте 1 хвилину.
6. Потім влийте вершки. Перемішайте інгредієнти. Доведіть соус до кипіння.
7. Тепер викладіть до соусу з овочами фетучіні і курку.
8. Всипте сіль, перемішайте. Подавайте з петрушкою. Смачного!