Паста з куркою і сосисками по-каджунськой
(покроковий рецепт з фото)
Макарони з сосисками і макарони з сиром - багатьма улюблене поєднання! Пропоную поєднати обидва блюда, доповнити куркою і овочами: вийде Паста з куркою і сосисками по-каджунськой.
При приготуванні цієї страви сосиски можна цілком замінити на ковбаски, також можна додати більше різних овочів: прекрасно підійде кабачок, баклажан. Загалом, експериментуйте!
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Грудка куряча - 1 штука
- Сосиски - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Бульйон - 2 склянки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Макаронні вироби - 200 грам
- Сир тертий - 100 грам
- Петрушка - 4 штуки
- Сіль - За смаком
1. Курку наріжте шматочками і обсмажте на сковороді з додаванням олії.
2. Сосиски наріжте навскоси.
3. Додайте до курки, обсмажуйте всі разом.
4. Перець наріжте соломкою, часник дрібно порубати.
5. Додайте в сковороду, обсмажте все разом.
6. Влийте спочатку вершки, потім бульйон. Довести до кипіння і додати сіль.
7. Додайте макарони, варіть до їх готовності.
8. Додайте тертий сир, перемішайте.
9. При подачі посипте рубаною петрушкою.