Борщ з молодою капустою і сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Борщ був і залишається провідним першою стравою на наших обідніх столах, і в спеку, і в холод! Пропоную рецепт легкого літнього борщу з молодою капустою і сосисками.
Ароматний, легкий і смачний борщ підійде до обіднього столу як в зиязикай холод, так і в літню спеку. Овочі я використовую свіжі, Припускають тільки цибулю та моркву, сильно не зажарівая. А в іншому все по-класики! Якщо хочете приготувати більш ситний суп, то доповніть його, наприклад, сосисками або відварною курячим м'ясом. Обов'язково подавайте борщ зі сметаною!
- Бульйон - 1, 5 L (курячий)
- Морква - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Капуста - 300 грам (білокачанна)
- Часник - 2 зубчики
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - 2 чайних ложки
- Кріп - 10 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Сосиски - 100 грам
Картопля очистіть, помийте, наріжте кубиками і викладіть в каструлю. Залийте бульйоном.
Буряк очистіть, помийте і натріть на тертці, додайте в каструлю.
Цибулю і моркву очистіть, помийте. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці. Пасеруйте цибулю і моркву на рафінованій олії протягом 7-8 хвилин. Потім додайте в борщ.
Коли картопля, буряк, морква і цибуля будуть майже готові, додайте в каструлю молоду, дрібно нашатковану капусту.
Помідори помийте, пропустіть через м'ясорубку і додайте в борщ. Також додайте лавровий лист і сіль за смаком.
Варіть борщ до повної готовності всіх овочів. Потім наріжте сосиски і додайте їх в суп. provara 5 хвилин, зніміть борщ з вогню.
Кріп дрібно наріжте, часник подрібніть. Додайте в готовий борщ.
Борщ з молодою капустою і сосисками готовий. Подавайте до столу.