Салат з молодою картоплею і індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Картопля часто виступає головним інгредієнтом салатів. З нею страви стають ситними, а якщо ще додати м'ясо, то цілком можна наїстися на обід. Я пропоную вам ознайомитися з таким варіантом.
Прочитайте про те, як приготувати салат з молодою картоплею і індичкою. Ці ж інгредієнти легко можуть стати гарячою стравою, але в цьому виді виявилися не менш смачними. Для заправки найкраще підійде звичайний майонез. Щоб не було зайвого жиру, умочіть обсмажені інгредієнти паперовою серветкою.
- Індичка - 150 грам (філе)
- Картопля - 2 штуки
- Печериці - 7-8 штук
- Яйце - 2 штуки
- Твердий сир - 30 грам
- Огірок солоний - 2 штуки (або маринований)
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Горошок консервований - 2-3 Ст. Ложок
- Зелена цибуля - 2 штуки (пір'я)
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Індичку наріжте соломкою. Обсмажте її в олії з обох сторін по 4 хвилини.
Картопля почистіть, помийте і наріжте соломкою. Обсмажте шматочки на сильному вогні в маслі протягом 7 хвилин, пару раз перевернув.
Печериці промийте. Наріжте їх пластинками. Обсмажте гриби в маслі протягом 4-х хвилин.
Остигнули обсмажені інгредієнти з'єднайте разом з горошком і подрібненим луком.
Відваріть яйця круто. Наріжте їх в салат, а також натріть сир.
В кінці додайте огірки і сіль за смаком. Заправте салат майонезом. Смачного!