Рецепт Паста з сосисками і овочами фото

Паста з сосисками і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Макарони, Сосиски
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, Романтична вечеря
Гарячі страви, Макаронні вироби

Італійські сосиски на грилі, перець, цибуля і часник створюють дивовижний аромат, який точно не дасть вам встояти перед цим прекрасним поєднанням. Отже, паста з сосисками і овочами - готуємо!

Сосиски - якісні - штука зручна. Ми їмо їх вареними, смаженими, запеченими в тісті, салат, піццах і солянках ... Деякі споживають і зовсім сирими. Пропоную свій варіант - рецепт пасти з сосисками і овочами. Буквально за 20-30 хвилин, не докладаючи великих зусиль, приготуєте відмінне друга страва.

Дивіться всі етапи приготування, вчіться і удосконалюйтеся в кулінарії, адже красива їжа - це чудовий привід порадувати і себе і близьких.

  • Італійські ковбаски - 3-4 штук
  • Цибулина - 2 штуки
  • Перець - 4 штуки (можна два червоних і два зелених)
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Оливкова олія - 1 За смаком
  • Пармезан - 1 За смаком
  • Макарони - 400 грам
паста з сосисками і овочами - фото крок 1
Поставте кип'ятити воду для макаронів. Наріжте соломкою перець, цибуля півкільцями і измельчитечасник (так само можна його пропустити через м'ясорубку).
паста з сосисками і овочами - фото крок 2
Сосиски викладіть на гриль, готуйте на середньому вогні, періодично перевертаючи протягом 15-20 хвилин.
паста з сосисками і овочами - фото крок 3
Поставте велику сковороду або сотейник на середній вогонь, налийте оливкового масла, як дно сковороди досить розігріється, додайте овочі.
паста з сосисками і овочами - фото крок 4
Поки овочі гасяться, помішуйте їх, поступово вони повинні отримати золотистий відтінок і стати значно м'якше.
паста з сосисками і овочами - фото крок 5
Нарізаємо готові сосиски.
паста з сосисками і овочами - фото крок 6
Коли макарони зварені, зливаємо воду і додаємо до них погашені овочі і нарізані сосиски, все перемішуємо на середньому вогні. Якщо блюдо вам здається сухуватим, доливаємо оливкового масла за смаком.

Схожі рецепти