Паста з сосисками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Страва, яке любимо багатьма в будь-якому віці - макарони з сосисками. А якщо додати соус, то буде ще смачніше. І, здавалося б, що можна нового з цим придумати? Але є один рецепт…читайте!
Чому б не поєднати всі продукти в складі спочатку, а не потім? Таким чином і вийшло зробити це блюдо. Прочитайте про те, як приготувати пасту з сосисками і сиром. Все гаситься в одній каструлі, тому вийшло щось схоже за консистенцією на рагу. Тільки прошу вас, використовуйте якісні макарони і сосиски, щоб нічого не розвалилося.
- Паста "пенне" - 240 грам
- Сосиски копчені - 480 грам (або ковбаса)
- Помідори перетерті - 420 грам
- Курячий бульйон - 480 мілілітрів
- Твердий сир - 200 грам
- Молоко - 120 мілілітрів
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 3 штуки (перо)
- Сіль - За смаком
1. У каструлі з товстим дном розігрійте масло. Обсмажте в ньому протягом 5 хвилин дрібно нашатковану цибулю і сосиски кружками.
2. Потім додайте макарони, помідори, бульйон і молоко.
3. Доведіть рідину до кипіння, а потім варіть протягом 15 хвилин на середньому вогні. В кінці натріть сир, перемішайте.
4. Подавайте блюдо, додавши сіль за смаком і зелень. Смачного!