Хлібний їжачок з сосисками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Немає, їжачка ми готувати не будемо! Сьогодні у мене відмінна закуска, з гострим соусом, сосисками і сиром! Все ароматно і просто, дивіться покроковий рецепт з фото!
Для хлібного їжачка я купила висівковий хліб, але це не обов'язково, беріть той хліб, який любите. Те ж стосується і соусу, можна використовувати будь-який гострий або ніжний томатний соус, домашню аджику і т. d. Ну що ж, дивіться, як приготувати хлібного їжачка з сосисками і сиром. Приступимо!
- Хліб (наречена) - 1 штука
- Сир - 120 грам
- Сосиски - 4 штуки
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Томатний соус (аджика) - 1 Склянка
Підготуйте продукти: свіжий хліб, сосиски, сир, цибуля. Сосиски очистіть від обгорток, цибуля - від лушпиння.
Ножем для яблук зробіть отвори по діагоналі, як на фото.
Вставте порізані на половинки сосиски.
Поріжте хліб на сегменти, надрізи робіть досить глибокі.
Перекладіть "їжачка" на деко. Розрізи заповніть аджикою (томатним соусом), не шкодуйте соусу, щедро наповнюйте.
Зверху розподіліть тертий сир і відправте в духовку на 15-20 хвилин, температура - 200 градусів.
Дістаньте "їжачка" з духовки. Ступінь румяности регулюйте на свій смак.