Рецепт Хлібний квас фото

Хлібний квас
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Ізюм , Сухарики
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , Для дітей
Напої , Квас
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 дн. 3 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі старовинний рецепт чудового, освіжаючого хлібного квасу. Смачний і корисний напій, приготований своїми руками, складе гідну конкуренцію газованої води.

Опис приготування:

Приготуйте квас за старовинним рецептом. Спочатку просушіть в духовці шматочки бородинского хліба, потім залийте їх гарячою водою, додайте цукор і родзинки. Через дві години додайте в квас дріжджі і залиште бродити на добу. Після цього можна розливати по келихах і подавати на стіл. Насолоджуйтесь!

  • Бородинський хліб - 200 грам
  • Ізюм - 30 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 3 L
  • Сухі дріжджі - 0, 5 чайних ложки
хлібний квас - фото крок 1
Бородинський хліб поріжте кубиками.
хлібний квас - фото крок 2
І просушіть його в духовці близько години при 150 градусах.
хлібний квас - фото крок 3
Потім залийте хліб гарячою водою, додайте цукор і родзинки і залиште на пару годин.
хлібний квас - фото крок 4
У половині склянки теплої води розведіть дріжджі і чайну ложку цукру. Дайте їм трохи постояти.
хлібний квас - фото крок 5
Потім додайте дріжджі в квас, залиште в прохолодному місці на добу і насолоджуйтеся древнім смачним напоєм.

Схожі рецепти