Англійська хлібний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Англійська хлібний пудинг - це цікаве блюдо, яке швидше десерт за своєю суттю. Пудинг готується з цитрусовими, медом, кедровими горішками, тому виходить дуже гарний і смачний.
Англійська хлібний пудинг - це щось незвичайне для нас. Однак в Англії його їдять, насправді, дуже часто, так само часто, як і в Америці. Для пудингу я зазвичай використовую свіжу чіабатту (італійський хліб), який купую в мережі магазинів "хлібний Дар", де печуть свіжий хліб (ніж свіже хліб, тим смачніше пудинг). Хлібний пудинг виходить більш смачним і апетитним, коли я підсушують хліб в духовці, щоб він покрився апетитною скоринкою, але всередині залишався як і раніше м'яким. Але якщо я використовую французьку булку, то сушити її не треба, вона і так володіє дуже хрусткою скоринкою. Англійська хлібний пудинг - ідеальне блюдо-десерт на 8 персон. Бажаю удачі!
- Буханець французького або іатльянского хліба - 1 штука
- Гілочки розмарину - 2 штуки
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Цедра грейпфрута - 1 Чайна ложка
- Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
- Ваніль - 1/2 чайних ложки
- Розтоплене вершкове масло - 1/2 склянки
- Свіжі лимони - 1 штука
- Яйця - 4 штуки