Хлібний пудинг в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати хлібний пудинг в мікрохвильовці, тоді обов'язково погляньте на цей рецепт! Десерт готується швидко і виходить дуже ніжним, ароматним і смачним!
Неймовірно простий і легкий у приготуванні десерт стане для вас справжньою знахідкою, якщо гості вже на порозі, а частування до чаю немає. Такий хлібний пудинг відмінно підійде для смачного солодкого перекусу, так як він досить ситний. Ви можете додати мед або варення на смак. Також ви можете розтопити шматочок шоколаду зверху як прикраса. Подавати такий пудинг рекомендую в невеликих формочках.
- Скибочку білого хліба - 3 штуки
- Молоко - 1/3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Обкладинка - За смаком
- Ванілін - За смаком
1. Відокремте м'якоть хліба від скоринки і наріжте на невеликі кубики. Помістіть їх в кружку, в якій будете готувати десерт.
2. Приготуйте заливку: яйце збийте міксером з цукровою пудрою або цукром, додайте молоко, ванілін і корицю. Добре перемішайте.
3. Залийте цією сумішшю хліб і відправте його в мікрохвильовку на повній потужності на 1-2 хвилини. Прикрасьте варенням або м'ятою. Смачного!