Гаспачо з печеними перцями і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Як же приємно в літню спеку освіжитися холодним овочевим супчиком! Варіантів супу гаспачо безліч, сьогоднішня версія - з печеними перцями і кукурудзою.
Холодний суп дуже швидкого приготування. Всі інгредієнти просто подрібнюємо в кухонному комбайні або блендері. Дайте супу трохи настоятися в холодильнику, тоді він вийти ароматним, з яскравим і насиченим смаком.
- Кукурудза консервована - 100 грам
- Огірки - 2 штуки
- Помідори - 4 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Перці печені мариновані - 4 штуки
- Вапно - 1 штука
Огірки і помідори наріжте великими шматочками. Складіть в кухонний комбайн.
Додайте часник, цедру і сік лайма, перці.
Подрібніть до однорідності. Приправте сіллю і перцем за смаком. Дайте настоятися в холодильнику, мінімум 15 хвилин.
Подавайте, прикрасивши кукурудзою. Смачного!