Рецепт Гаспачо з печеними перцями і кукурудзою фото

Гаспачо з печеними перцями і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Супи , Гостре , Холодні супи , Гаспачо
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Як же приємно в літню спеку освіжитися холодним овочевим супчиком! Варіантів супу гаспачо безліч, сьогоднішня версія - з печеними перцями і кукурудзою.

Опис приготування:

Холодний суп дуже швидкого приготування. Всі інгредієнти просто подрібнюємо в кухонному комбайні або блендері. Дайте супу трохи настоятися в холодильнику, тоді він вийти ароматним, з яскравим і насиченим смаком.

  • Кукурудза консервована - 100 грам
  • Огірки - 2 штуки
  • Помідори - 4 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Перці печені мариновані - 4 штуки
  • Вапно - 1 штука
гаспачо з печеними перцями і кукурудзою - фото крок 1
Огірки і помідори наріжте великими шматочками. Складіть в кухонний комбайн.
гаспачо з печеними перцями і кукурудзою - фото крок 2
Додайте часник, цедру і сік лайма, перці.
гаспачо з печеними перцями і кукурудзою - фото крок 3
Подрібніть до однорідності. Приправте сіллю і перцем за смаком. Дайте настоятися в холодильнику, мінімум 15 хвилин.
гаспачо з печеними перцями і кукурудзою - фото крок 4
Подавайте, прикрасивши кукурудзою. Смачного!

Схожі рецепти