Рецепт Гаспачо класичний фото

Гаспачо класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На швидку руку
Супи , Холодні супи , Гаспачо
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Легкий і освіжаючий іспанська томатний суп гаспачо - просто знахідка для жаркого сонячного дня. Суп готується з свіжих овочів, тому відмінно підходить людям, які дотримуються корисних дієт.

Опис приготування:

Переглянувши рецепт, як приготувати гаспачо класичний, ви побачите, що це забере у вас зовсім небагато часу. А адже це дуже важливо для молодих мам і працюють господинь. Гаспачо виходить досить ситним за рахунок додавання білого хліба, подається з сухариками, свіжим огірком і зеленню. Готуйте з задоволенням!

  • Помідор - 8-10 штук
  • Болгарський перець - 3-4 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
  • Огірок - 2 штуки
  • Хліб білий - 2-3 скибочок (черствий)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 2 Ст. Ложки (або оцет 6% - 1ст.Л. )
  • Сіль - За смаком
гаспачо класичний - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
гаспачо класичний - фото крок 2
Візьміть скибочки черствого хліба, ображати з них скоринки. Скоринки і частина хліба поріжте на кубики, а після обсмажте протягом декількох хвилин на сухій гарячій сковороді.
гаспачо класичний - фото крок 3
Помідори надріжте хрестом і опустіть на пару хвилин в окріп. Зніміть з них шкірку, наріжте томати на великі скибочки. Перець, цибуля і часник очистіть і наріжте скибочками. Складіть овочі в блендер, додайте до них скибочки хліба, лимонний сік, сіль за смаком. Перебити все до стану пюре. Дайте трохи настоятися.
гаспачо класичний - фото крок 4
Для подачі поріжте огірки дрібними кубиками.
гаспачо класичний - фото крок 5
Оливкова олія додайте в самому кінці для збереження яскраво-червоного кольору, перемішайте. Розлийте суп в порційні тарілки, викладіть зверху подрібнений огірок, сухарики і свіжий базилік. Смачного!

Схожі рецепти