Рецепт Гаспачо з кавуном фото

Гаспачо з кавуном
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Ягоди , Кавун
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок , Літні
Супи , Гаспачо
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Якщо ви сміливо можете назвати себе любителем різного роду експериментів на кухні, не проходьте повз! Я хочу показати вам, як приготувати гаспачо з кавуном і овочами. Подобається ідея? тоді запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Цей холодний літній суп стане справжнім порятунком в літню спеку. Поєднання інгредієнтів вельми несподіване, але результат точно виправдає всі ваші очікування! Весь активний процес займе у вас не більше 15 хвилин, але рекомендую перед подачею охолодити гаспачо 1-2 годину.

  • Кавун - 400 грам
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Огірок - 1/2 штуки
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Вапно - 2 штуки
  • Чилі - 1/2 штуки
  • Імбир і базилік - За смаком
  • Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
гаспачо з кавуном - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі вимийте, обсушити, очистіть. Наріжте м'якоть кавуна, видаліть кісточки.
гаспачо з кавуном - фото крок 2
2. Викладіть всі інгредієнти в чашу блендера. Додайте жменю базиліка, трохи імбиру, сіль, перець і оцет, сік лайма.
гаспачо з кавуном - фото крок 3
3. Подрібніть все до однорідності і відправте в холодильник.
гаспачо з кавуном - фото крок 4
4. При подачі гаспачо з кавуном можна доповнити дрібно нарізаними шматочками овочів або кавуна, подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти