Рецепт Гаспачо з кавуном фото

Гаспачо з кавуном
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Ягоди, Кавун
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок, Літні
Супи, Гаспачо

Якщо ви сміливо можете назвати себе любителем різного роду експериментів на кухні, не проходьте повз! Я хочу показати вам, як приготувати гаспачо з кавуном і овочами. Подобається ідея? тоді запам'ятовуйте!

Цей холодний літній суп стане справжнім порятунком в літню спеку. Поєднання інгредієнтів вельми несподіване, але результат точно виправдає всі ваші очікування! Весь активний процес займе у вас не більше 15 хвилин, але рекомендую перед подачею охолодити гаспачо 1-2 годину.

  • Кавун - 400 грам
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Огірок - 1/2 штуки
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Вапно - 2 штуки
  • Чилі - 1/2 штуки
  • Імбир і базилік - За смаком
  • Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
гаспачо з кавуном - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі вимийте, обсушити, очистіть. Наріжте м'якоть кавуна, видаліть кісточки.
гаспачо з кавуном - фото крок 2
2. Викладіть всі інгредієнти в чашу блендера. Додайте жменю базиліка, трохи імбиру, сіль, перець і оцет, сік лайма.
гаспачо з кавуном - фото крок 3
3. Подрібніть все до однорідності і відправте в холодильник.
гаспачо з кавуном - фото крок 4
4. При подачі гаспачо з кавуном можна доповнити дрібно нарізаними шматочками овочів або кавуна, подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти