Гаспачо з кавуном
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви сміливо можете назвати себе любителем різного роду експериментів на кухні, не проходьте повз! Я хочу показати вам, як приготувати гаспачо з кавуном і овочами. Подобається ідея? тоді запам'ятовуйте!
Цей холодний літній суп стане справжнім порятунком в літню спеку. Поєднання інгредієнтів вельми несподіване, але результат точно виправдає всі ваші очікування! Весь активний процес займе у вас не більше 15 хвилин, але рекомендую перед подачею охолодити гаспачо 1-2 годину.
- Кавун - 400 грам
- Стебло селери - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Огірок - 1/2 штуки
- Солодкий перець - 2 штуки
- Вапно - 2 штуки
- Чилі - 1/2 штуки
- Імбир і базилік - За смаком
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі вимийте, обсушити, очистіть. Наріжте м'якоть кавуна, видаліть кісточки.
2. Викладіть всі інгредієнти в чашу блендера. Додайте жменю базиліка, трохи імбиру, сіль, перець і оцет, сік лайма.
3. Подрібніть все до однорідності і відправте в холодильник.
4. При подачі гаспачо з кавуном можна доповнити дрібно нарізаними шматочками овочів або кавуна, подрібненою зеленню. Смачного!