Рецепт Гаспачо сироедческій фото

Гаспачо сироедческій
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі , Зелень
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід
Супи , Гаспачо
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Холодний іспанська суп із сирих овочів. Для його приготування заздалегідь добре охолодіть. Смачного!

Опис приготування:

Щоб приготувати суп, овочі повинні бути заздалегідь охолоджені. Або ж після приготування поставте блюдо в холодильник на 30 хвилин. З помідора і огірка зніміть шкірку, частина овочів подрібніть в комбайні, інші поріжте кубиками і додайте в готовий суп. Хай щастить!

  • Помідор - 3 штуки
  • Огірок - 2 штуки
  • Перець болгарський жовтий - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Зелень - 1 пучок
  • Перець чилі або соус табаско - За смаком
гаспачо сироедческій - фото крок 1
Інгредієнти я вказала в кількості на дві порції, готувати буду одну. Овочі потрібно розділити: частина буде подрібнюватись в блендері, інша призначена для подачі страви.
гаспачо сироедческій - фото крок 2
З огірка та помідора зніміть шкірку, у перцю видаліть насіння. Відріжте шматочок перцю чилі.
гаспачо сироедческій - фото крок 3
Частина перцю поріжте кубиками. Цибуля також потрібно дрібно порізати. Вимийте гілочку зелені: це для подачі супу.
гаспачо сироедческій - фото крок 4
У чашу блендера кладемо помідори, огірок, половинку болгарського перцю, шматочок чилі, часник, сіль і чорний мелений перець. Можна додати трішки зелені, але небагато, інакше суп буде мати інший колір.
гаспачо сироедческій - фото крок 5
Подрібнюємо до однорідного стану - і суп готовий.
гаспачо сироедческій - фото крок 6
Переливаємо в тарілочку, в центр кладемо болгарський перець, цибуля і зелень. Поливаємо оливковою олією. Приємного! Суп подається холодним.

Схожі рецепти