Рецепт Гаспачо сироедческій фото

Гаспачо сироедческій
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі, Зелень
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На обід
Супи, Гаспачо

Холодний іспанська суп із сирих овочів. Для його приготування заздалегідь добре охолодіть. Смачного!

Щоб приготувати суп, овочі повинні бути заздалегідь охолоджені. Або ж після приготування поставте блюдо в холодильник на 30 хвилин. З помідора і огірка зніміть шкірку, частина овочів подрібніть в комбайні, інші поріжте кубиками і додайте в готовий суп. Хай щастить!

  • Помідор - 3 штуки
  • Огірок - 2 штуки
  • Перець болгарський жовтий - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Зелень - 1 пучок
  • Перець чилі або соус табаско - За смаком
гаспачо сироедческій - фото крок 1
Інгредієнти я вказала в кількості на дві порції, готувати буду одну. Овочі потрібно розділити: частина буде подрібнюватись в блендері, інша призначена для подачі страви.
гаспачо сироедческій - фото крок 2
З огірка та помідора зніміть шкірку, у перцю видаліть насіння. Відріжте шматочок перцю чилі.
гаспачо сироедческій - фото крок 3
Частина перцю поріжте кубиками. Цибуля також потрібно дрібно порізати. Вимийте гілочку зелені: це для подачі супу.
гаспачо сироедческій - фото крок 4
У чашу блендера кладемо помідори, огірок, половинку болгарського перцю, шматочок чилі, часник, сіль і чорний мелений перець. Можна додати трішки зелені, але небагато, інакше суп буде мати інший колір.
гаспачо сироедческій - фото крок 5
Подрібнюємо до однорідного стану - і суп готовий.
гаспачо сироедческій - фото крок 6
Переливаємо в тарілочку, в центр кладемо болгарський перець, цибуля і зелень. Поливаємо оливковою олією. Приємного! Суп подається холодним.

Схожі рецепти