Гаспачо сироедческій
(покроковий рецепт з фото)
Холодний іспанська суп із сирих овочів. Для його приготування заздалегідь добре охолодіть. Смачного!
Щоб приготувати суп, овочі повинні бути заздалегідь охолоджені. Або ж після приготування поставте блюдо в холодильник на 30 хвилин. З помідора і огірка зніміть шкірку, частина овочів подрібніть в комбайні, інші поріжте кубиками і додайте в готовий суп. Хай щастить!
- Помідор - 3 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Перець болгарський жовтий - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Зелень - 1 пучок
- Перець чилі або соус табаско - За смаком
Інгредієнти я вказала в кількості на дві порції, готувати буду одну. Овочі потрібно розділити: частина буде подрібнюватись в блендері, інша призначена для подачі страви.
З огірка та помідора зніміть шкірку, у перцю видаліть насіння. Відріжте шматочок перцю чилі.
Частина перцю поріжте кубиками. Цибуля також потрібно дрібно порізати. Вимийте гілочку зелені: це для подачі супу.
У чашу блендера кладемо помідори, огірок, половинку болгарського перцю, шматочок чилі, часник, сіль і чорний мелений перець. Можна додати трішки зелені, але небагато, інакше суп буде мати інший колір.
Подрібнюємо до однорідного стану - і суп готовий.
Переливаємо в тарілочку, в центр кладемо болгарський перець, цибуля і зелень. Поливаємо оливковою олією. Приємного! Суп подається холодним.