Фріттата з лососем, картоплею і стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Італійці знають толк в їжі! Пропоную приготувати традиційне італійське блюдо-фриттату. По суті, це яєчня з різними доповненнями. У нас дуже ситна фріттата: з рибою і овочами. Смачно і просто!
Опис приготування:
Блюдо традиційна італійська, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування. І хоча з начинкою можна експериментувати, приготуйте це блюдо, точно дотримуючись рецепт, - Вам обов'язково сподобається!
- Картопля - 300 грам
- Риба червона - 100 грам (лосось, форель, горбуші)
- Квасоля стручкова - 100 грам
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Лук-пориста - 1 штука
- Базилік сушений - 1 щіпка
- Розмарин - 1 щіпка
- Куряче яйце - 3 штуки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. Картопля почистіть і наріжте дрібними кубиками.
2. Відваріть до напівготовності в підсоленій воді. В кінці приготування додайте квасолю на 5 хвилин. Воду злийте.
3. Викладіть овочі в сковороду.
4. Рибу нарізати на шматочки.
5. Зелена цибуля наріжте кільцями.
6. Додайте всі в сковороду.
7. Потім нарізаний болгарський перець. Поставте сковороду на вогонь.
8. Яйця збийте з молоком, приправити сіллю.
9. Вилийте яєчну суміш в сковороду і смажте до готовності з двох сторін.
10. Смачного!