Яловичина з стручкової квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Два таких корисних продукту як яловичина і квасоля відмінно поєднуються один з одним, і в азіатській кухні ви часто можете зустріти ці інгредієнти разом, сьогодні і ми приготуємо з них відмінне блюдо.
Страва, приготоване за цим простим рецептом яловичини зі стручкової квасолею, виходить дуже смачне, корисне і при цьому досить низькокалорійне. Воно відмінно підійде не тільки для ситного сніданку, але ви також можете приготувати яловичину з стручкової квасолею в домашніх уязика на обід або вечерю. Оскільки всі інгредієнти цієї страви багаті білком, з'ївши його, ви отримаєте необхідну вам енергію, причому без тяжкості в шлунку. Дуже рекомендую таке мяско з квасолею всім без винятку, це блюдо в азіатському стилі виходить неймовірно смачним і обов'язково вам сподобається.
- Яловичина пісна - 150 грам
- Квасоля стручкова - 100 грам
- Морква - 50 грам
- Часник - 1 зубчик
- Імбир свіжий - 10 грам
- Соус соєвий - 20-30 грам
- Мед - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку промиваємо яловичину, витираємо її насухо рушником і нарізаємо м'ясо тонкими смужками поперек волокон. В окремій мисці змішуємо соєвий соус, мідь, подрібнений часник і тертий імбир. Приготовану суміш переливаємо в миску з м'ясом, перемішуємо все і залишаємо яловичину на 10-15 хвилин маринуватися.
Поки маринується м'ясо, ми викладаємо стручкову квасолю в киплячу воду і варимо її протягом 5 хвилин. Потім додаємо нарізану довгими брусками морква і варимо овочі ще 1-2 хвилини, після чого відкидаємо їх на друшляк.
Тепер ставимо на вогонь глибоку сковороду і нагріваємо в ній оливкове масло, викладаємо мариновану яловичину на сковороду.
Обсмажуємо м'ясо до тих пір, поки з нього не випарується майже вся рідина.
Викладаємо на сковороду до м'яса квасоля і морква, солимо і перчимо все за смаком, перемішуємо і знімаємо сковороду з вогню.
Готову страву можна прикрасити кунжутом і подати до столу. Приємного всім апетиту!