Яловичина з стручкової зеленою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Стручкова квасоля добре поєднується з багатьма продуктами. В тому числі, з яловичиною. Вона корисна, містить багато вітамінів і мінералів. І прекрасно підкреслює смак м'яса.
Рецепт приготування яловичини зі стручкової квасолею простий. Поріжте і трохи промаринується яловичину. Для маринаду змішайте порізаний часник, імбир, мед і соєвий соус. Потім обсмажте м'ясо на оливковій олії до випаровування майже всього соку. Відваріть квасоля і порізану соломкою моркву, змішайте з м'ясом. Проста і апетитна закуска готова. Смачного!
- Зелена стручкова квасоля - 100 грам
- Яловичина - 150 грам
- Свіжий імбир - 10 грам
- Мед - 1 Чайна ложка
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Яловичину поріжте на шматки. Змішайте дрібно порізаний часник, тертий імбир, мед і соєвий соус. Помістіть в цю суміш м'ясо і залиште в прохолодному місці на 20 хвилин.
Киньте в киплячу воду квасоля, і варіть 5 хвилин. Потім додайте порізану соломкою моркву і варіть ще 2-3 хвилини. Потім злийте воду.
Розігрійте в глибокій сковороді оливкове масло і обсмажте м'ясо.
Коли яловичина пустить сік, тушите до того, поки не випарується майже вся рідина.
Потім змішайте м'ясо з відвареними овочами і добре перемішайте. Можна відразу подавати на стіл в гарячому вигляді, або охолодити і подавати як холодну закуску.