Рецепт Яловичина, тушкована із зеленою квасолею фото

Яловичина, тушкована із зеленою квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Корисне і смачне блюдо для сімейної вечері - яловичина, тушкована із зеленою квасолею. Це самостійне блюдо, до якого не потрібен гарнір. Спаржа відмінно поєднується з яловичиною.

Опис приготування:

Якщо ви любите м'ясо і овочі, то яловичина, тушкована із зеленою квасолею - відмінне блюдо, щоб урізноманітнити сімейний стіл. Якщо у вас є мультиварка, то можете використовувати її. В мультиварці це блюдо приготується швидше. Спаржева квасоля - дуже корисний продукт, який найкраще поєднується з яловичиною.

  • Яловичина - 500 грам
  • Спаржева квасоля - 300 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Сіль і спеції - За смаком
яловичина, тушкована із зеленою квасолею - фото крок 1
1. Я готувала це блюдо в мультиварці, але можна і в сковороді або воке. Отже, нарізаємо яловичину кубиками середнього розміру і відправляємо в мультиварку.
яловичина, тушкована із зеленою квасолею - фото крок 2
2. Смажимо на олії до рум'яного кольору. Тим часом нарізаємо овочі. Можна використовувати свіжі, а можна заморожені.
яловичина, тушкована із зеленою квасолею - фото крок 3
3. Цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями, моркву соломкою, квасоля на 2-3 частини.
яловичина, тушкована із зеленою квасолею - фото крок 4
4. Відправляємо овочі до м'яса і смажимо, періодично помішуючи.
яловичина, тушкована із зеленою квасолею - фото крок 5
5. Додаємо в кінці смаження томатну пасту, перемішуємо і вливаємо трохи води (пару мультістаканов). Включаємо режим"Гасіння" з 50 хвилин. Якщо ви готуєте на плиті, то тушкуйте в звичайному сотейнику.
яловичина, тушкована із зеленою квасолею - фото крок 6
6. Подається яловичина, тушкована з зеленою квасолею в гарячому вигляді як самостійне блюдо. Сіль і спеції додавайте до смаку під час гасіння.

Схожі рецепти