Яловичина, тушкована із зеленою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Корисне і смачне блюдо для сімейної вечері - яловичина, тушкована із зеленою квасолею. Це самостійне блюдо, до якого не потрібен гарнір. Спаржа відмінно поєднується з яловичиною.
Якщо ви любите м'ясо і овочі, то яловичина, тушкована із зеленою квасолею - відмінне блюдо, щоб урізноманітнити сімейний стіл. Якщо у вас є мультиварка, то можете використовувати її. В мультиварці це блюдо приготується швидше. Спаржева квасоля - дуже корисний продукт, який найкраще поєднується з яловичиною.
- Яловичина - 500 грам
- Спаржева квасоля - 300 грам
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Сіль і спеції - За смаком
1. Я готувала це блюдо в мультиварці, але можна і в сковороді або воке. Отже, нарізаємо яловичину кубиками середнього розміру і відправляємо в мультиварку.
2. Смажимо на олії до рум'яного кольору. Тим часом нарізаємо овочі. Можна використовувати свіжі, а можна заморожені.
3. Цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями, моркву соломкою, квасоля на 2-3 частини.
4. Відправляємо овочі до м'яса і смажимо, періодично помішуючи.
5. Додаємо в кінці смаження томатну пасту, перемішуємо і вливаємо трохи води (пару мультістаканов). Включаємо режим "гасіння" з 50 хвилин. Якщо ви готуєте на плиті, то тушкуйте в звичайному сотейнику.
6. Подається яловичина, тушкована з зеленою квасолею в гарячому вигляді як самостійне блюдо. Сіль і спеції додавайте до смаку під час гасіння.