Корейська салат із зеленою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Всі добре знають салат "морква по-корейськи", але мало хто пробував додати до нього зелену квасолю. Виходить цікавий, барвистий салат, який прикрасить святковий стіл і урізноманітнює повсякденний.
Салат неодмінно сподобається вам і вашим гостям. Він простий у приготуванні і має відмінний смак. Обов'язково візьміть на замітку цей рецепт!
- Квасоля зелена - 250-270 грам
- Морква - 2 штуки (маленьких)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (маленький)
- Koriandr - 1 Чайна ложка (зерна)
- Гострий червоний перець - 1/4 чайних ложки
- Гострий чорний перець - 1/4 чайних ложки (мелений)
- Оцет 9% - 1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
- Часник свіжий - 1-2 зубчиків (великих)
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Наріжте цибулю півкільцями, моркву натріть тонкою соломкою.
Закип'ятіть воду, додайте сіль за смаком, лавровий лист, зелену квасолю. Після закипання проваріть 2-3 хвилини. Відкиньте на друшляк, дайте повністю стекти воді.
Викладіть в салатник: цибуля, морква, квасоля, подрібнений часник.
В сотейник влейте масло, оцет, додайте всі спеції. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння. Зніміть.
Гарячим маслом зі спеціями залийте підготовлені овочі. Перемішайте.
Перекладіть салат в тару з кришкою і приберіть на 3 години в холодильник.
Салат готовий. Смачного!