Салат з курячим філе, ананасом і зеленою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Подивіться, як приготувати салат з курячим філе, ананасом і зеленою квасолею. Це гарне самостійне блюдо, легке і свіже, яке відмінно підійде для швидкого вечері.
Особливо цей салат сподобається тим, хто дотримується правил правильного харчування і любить побалувати себе смачними салатами. А ще подивіться, наскільки класно це виглядає!
- Ананас свіжий - 1 штука
- Куряче філе - 150 грам
- Квасоля стручкова свіжа - 100 грам
- Листя зеленого салату - 1/2 пучка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Лимонний сік - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль морська дрібна - За смаком
1. Razrezhyte ананас 2 половинки.
2. Наріжте м'якоть ананаса на невеликі кубики.
3. Викладіть нарізану м'якоть в чашку і поки відкладіть. Частина, що залишилася ананаса буде служити блюдом для подачі.
4. Куряче філе наріжте смужками і обсмажте в оливковій олії до золотистого кольору.
5. Зелену квасолю почистіть, промийте і пробланшуйте 5 хвилин в киплячій підсоленій воді. Перекладіть квасоля в чашку з крижаною водою на 1 хвилину, потім обсушити і наріжте невеликими шматочками.
6. У салатної мисці змішайте ананас, зелену квасолю, додайте обсмажене куряче філе. Додати сіль, поперчіть, додайте лимонний сік, перемішайте.
7. Викладіть салат в «блюдо» з половинки ананаса і подавайте на стіл. Смачного!