Салат з цвітної капусти з зеленою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат не потрібно заправляти ні маслом, ні майонезом. Він просто просочується жиром від смажених цибулі та моркви. Цей ситний, смачний, овочевий салат обов'язково варто спробувати.
Цей салат можна подавати до столу як гарячим, так і холодним. Відваріть квасоля і капусту до готовності. Цибулю і моркву обсмажте на олії. Заправте салат смаженими овочами і жиром від них. Готово!
- Кольорова капуста - 120 грам
- Фасоль стручковая (зелена) - 120 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження овочів)
- Оцет рисовий або яблучний - За смаком
Всі овочі потрібно вимити. Капусту - розібрати на суцвіття. Качан нам не знадобиться.
Цибуля, морква і квасоля потрібно порізати.
У солоній киплячій воді відваріть до готовності капусту і квасолю (орієнтовно 5-7 хвилин).
Обсмажте до готовності цибулю і моркву.
Готову квасолю і капусту відцідити від рідини. Перекладіть в салатник.
Додайте смажену цибулю, морква, зелень, сіль, перець, оцет.
Перемішайте. Салат готовий.