Салат з цвітної капусти з зеленою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.
Цей салат не потрібно заправляти ні маслом, ні майонезом. Він просто просочується жиром від смажених цибулі та моркви. Цей ситний, смачний, овочевий салат обов'язково варто спробувати.
Опис приготування:
Цей салат можна подавати до столу як гарячим, так і холодним. Відваріть квасоля і капусту до готовності. Цибулю і моркву обсмажте на олії. Заправте салат смаженими овочами і жиром від них. Готово!
- Кольорова капуста - 120 грам
- Фасоль стручковая (зелена) - 120 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження овочів)
- Оцет рисовий або яблучний - За смаком
Всі овочі потрібно вимити. Капусту - розібрати на суцвіття. Качан нам не знадобиться.
Цибуля, морква і квасоля потрібно порізати.
У солоній киплячій воді відваріть до готовності капусту і квасолю (орієнтовно 5-7 хвилин).
Обсмажте до готовності цибулю і моркву.
Готову квасолю і капусту відцідити від рідини. Перекладіть в салатник.
Додайте смажену цибулю, морква, зелень, сіль, перець, оцет.
Перемішайте. Салат готовий.