Салат з грибами і зеленою квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний теплий салат з овочів і печериць, який цілком може замінити легку вечерю. Таке блюдо буде чудовою і затребуваною закускою на святковому столі. Пригощайтеся!
Квасоля можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Свіжу квасолю помийте, поріжте на частини і відваріть 3-4 хвилини в підсоленій воді. Заморожена квасоля у мене готова, тому я її просто розморозила. Розповім детально, як приготувати салат з грибами і зеленою квасолею.
- Фасоль стручковая - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Кунжут - За смаком (для подачі)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Гриби помийте і просушіть.
У сковороді на оливковій олії обсмажте дрібно нарізану цибулю, потім додайте нарізані пластинами гриби. Обсмажуйте 4-5 хвилин.
Потім додайте дрібно рубаний часник і заздалегідь зварену квасолю. Смажте ще 3-4 хвилини помішуючи.
Посоліть за смаком і салат буде готовий! При подачі посипте зернами кунжуту. Смачно, як в теплом, так і в холодному вигляді.
Смачного!