Бутерброди з сайра і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Давним давно, ще в минулому столітті в магазинах були тільки шпроти, кільки і сайра. Тому багатомільйонна армія господинь винаходила всілякі делікатеси. У тому числі і бутерброди з сайра і яйцем.
Бутерброди з сайра і яйцем дуже ситні, а для тих хто любить рибку, і дуже смачні. Скажу відразу, що бутерброди з сайра відмінно поєднуються з пивом, так що на спортивну вечірку, для любителів повболівати біля телевізора, вони дуже навіть підійдуть. Можна виключити крок рум'янцю батона в духовці, а відразу намазати їх майонезом і сайра, посипати сиром і відправити в духовку. Так вони будуть м'якими, а не хрусткими. Обов'язково подайте до бутербродів з сайра і яйцем свіжі помідори і огірки. Успіхів і приємного апетиту!
- Sira консерви в маслі - 1 штука
- Кнопка - 1 штука
- Сир - 200 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Петрушка - 3 штуки (гілочка)
- Кріп - 3 штуки (гілочка)
- Майонез - 50-100 грам
Підготувати продукти.
Яйця відварити.
Хліб порізати.
Цибулю дрібно порубати.
Сайру викласти в чашку і розім'яти виделкою. Додати цибулю.
Додати яйця, розім'яти виделкою і все перемішати.
Додати майонез.
Додати зелень і перемішати.
Сир натерти на крупній тертці.
Хліб підсмажити в духовці 10 хвилин.
Тости змастити майонезом.
Нанесіть сайру з яйцем на хліб.
Посипте бутерброди сиром і відправте в духовку розігріту до 200 градусів на 20 хвилин.
Смачного!