Лаваш з сайра, яйцями і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, як приготувати лаваш з сайра, яйцями і сиром, то не впадайте у відчай і зверніть увагу на цей рецепт. Я детально розповім все секрети приготування цієї смачної закуски.
Такий лаваш з сайра, яйцями і сиром я зазвичай готую на швидку руку до приходу гостей. Аналогічні рулети можна подавати навіть на святкові столи, а начинкою можуть бути самі різні інгредієнти на ваш смак. Сьогодні я вирішила показати вам, як приготувати лаваш з сайра яйцями і сиром. Дуже смачно і швидко!
- Лаваш - 1 штук
- Сир - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сайра консервована - 1 штука
- Майонез - За смаком
1. Відмінний варіант закуски - лаваш з сайра яйцями і сиром. Для приготування рулету нам знадобиться консервована сайра в маслі, сир (твердий або плавлений - на ваш смак), а також майонез і найголовніший інгредієнт - лаваш. З сайри потрібно видалити всі кісточки, після чого рибу слід пом'яти виделкою. Яйця відварити круто і наріжте кубиками, а сир натріть на середній терці.
2. Розгортаємо лаваш і промазуємо по всій поверхні майонезом.
3. Потім посипаємо яйцями, сиром і в останню чергу викладаємо сайру.
4. Потім загортаємо наш рулет і відправляємо його в холодильник на 30-40 хвилин.
5. Після цього дістаємо і нарізаємо на частини. Я зазвичай викладаю на велике блюдо і подаю до столу. За час перебування в холодильнику лаваш з сайра, яйцями і сиром відмінно просочиться.