Рецепт Лаваш з сайра фото

Лаваш з сайра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Смачна страва, яке прикрасить як святковий стіл, так і звичайний недільний обід. Готується дуже легко і з цілком доступних продуктів.

Опис приготування:

Смачна, досить ситна і легка в приготуванні закуска сподобається не тільки вашим домочадцям, але і гостям. Адже такий рулет прекрасно доповнить ваше святкове меню. Найчастіше лаваш з сайра готують на зимові свята, адже влітку начинку до лаваш краще зробити зі свіжих овочів. Приготувати в домашніх умовах лаваш з сайра - справа 15 хвилин. З цим впорається навіть дитина. Єдине, що я не довіряю дітям - це нарізка готового рулету. Адже нарізати його краще тонким і дуже гострим ножем. Розповідаю, як приготувати лаваш з сайра.

  • Лаваш вірменський - 2 штуки
  • Сайра консервована - 1 штука
  • Яйця - 3 штуки
  • Сир плавлений - 150-200 грам
лаваш з сайра - фото крок 1
Варимо курячі яйця круто, охолоджуємо, очищаємо і нарізаємо на дрібні кубики. Можна просто розім'яти виделкою.
лаваш з сайра - фото крок 2
Відкриваємо консервовану сайру і зливаємо зайву рідину. Потім рибку розминаємо виделкою в однорідну масу.
лаваш з сайра - фото крок 3
Розкладаємо лист тонкого лаваша і змащуємо плавленим сиром.
лаваш з сайра - фото крок 4
Поверх сиру розподіляємо подрібнену сайру.
лаваш з сайра - фото крок 5
Накриваємо другим лавашем і злегка придавлюємо його, для кращого зчеплення з першим шаром. Намазуємо другий лаваш сиром і посипаємо подрібненими яйцями.
лаваш з сайра - фото крок 6
Закручиваем рулет. Намагаємося робити це акуратно і звертаємо досить щільно. Загортаємо рулет в харчову плівку і відправляємо в холодильник мінімум на 1 час.

Схожі рецепти