Млинці зі шпинатом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Млинці зі шпинатом і сиром відмінна ідея для недільного обіду. Млинці готуються з гречаного борошна. Блюдо дуже корисне і поживне, а найголовніше дуже смачне. Це рецепт моєї подруги.
Млинці зі шпинатом і сиром можна робити з пшеничного борошна і з житнього. Шпинат беріть заморожений, нагрійте його до м'якості в мікрохвильовці за 5 хвилин. Готові млинці перед подачею розігрійте на сковороді протягом однієї хвилини. Млинці зі шпинатом і сиром можна подавати як закуску на фуршетний стіл. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно гречане - 12 склянок
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 2-4 Ст. Ложок (для смаження)
- Сіль - 1 щіпка
- Шпинат різаний - 8 Ст. Ложок
- Фета - 80-100 грам
Замісити тісто з борошна, яйця, молока і солі.
Спечіть кілька млинців.
Шпинат змішати з фетою і викласти на половину млинця.
Скласти млинчик навпіл, а потім ще раз навпіл.
Смачного!