Рецепт Бутерброди з сиром на сковороді фото

Бутерброди з сиром на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

У цьому рецепті я розповім, як приготувати найсмачніші і апетитні бутерброди з сиром на сковороді. Дуже зрозумілий і доступний рецепт розповість, як прості"бутики" перетворити в маленькі шедеври.

Опис приготування:

Бутерброди з сиром на сковороді готуються досить просто і швидко. В даному рецепті вказані інгредієнти для одного бутерброда. Однак мої домашні так люблять ці бутерброди, що мені доводиться готувати по два, а то і по три штуки на одного. Тому розраховуйте скільки штук Вам потрібно буде приготувати, тому що ці бутерброди завжди користуються великою популярністю. Успіхів і приємного апетиту!

  • Скибочку білого хліба - 2 штуки
  • Стручок перцю чилі - 1 штука (або болгарський перець)
  • Тертий сир - 40 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Вершковий сир - 1 Ст. Ложка
  • Чіпси - 6 штук
бутерброди з сиром на сковороді - фото крок 1
Стручок розрізаємо навпіл і очищаємо від насіння, якщо Ви використовуєте болгарський перець, то нарізаємо його довжиною соломкою і обсмажуємо на сухій сковорідці на повільному вогні близько 8 хвилин.
бутерброди з сиром на сковороді - фото крок 2
Сир Natiraem.
бутерброди з сиром на сковороді - фото крок 3
Подрібнюємо чіпси.
бутерброди з сиром на сковороді - фото крок 4
Намазуємо скибочку хліба вершковим маслом.
бутерброди з сиром на сковороді - фото крок 5
Посипаємо сиром.
бутерброди з сиром на сковороді - фото крок 6
Викладаємо перець.
бутерброди з сиром на сковороді - фото крок 7
Посипаємо чіпсами.
бутерброди з сиром на сковороді - фото крок 8
Додаємо ще сир.
бутерброди з сиром на сковороді - фото крок 9
Другий скибочку хліба намазуємо вершковим сиром.
бутерброди з сиром на сковороді - фото крок 10
З'єднуємо.
бутерброди з сиром на сковороді - фото крок 11
Розігріваємо сковорідку (на середньому вогні), розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо бутерброд з двох сторін по 2-3 хвилини. За цей час повинен встигнути розплавитися сир і з'явитися рум'яна кірочка.

Схожі рецепти