Бутерброди з сиром на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати найсмачніші і апетитні бутерброди з сиром на сковороді. Дуже зрозумілий і доступний рецепт розповість, як прості "бутики" перетворити в маленькі шедеври.
Бутерброди з сиром на сковороді готуються досить просто і швидко. В даному рецепті вказані інгредієнти для одного бутерброда. Однак мої домашні так люблять ці бутерброди, що мені доводиться готувати по два, а то і по три штуки на одного. Тому розраховуйте скільки штук Вам потрібно буде приготувати, тому що ці бутерброди завжди користуються великою популярністю. Успіхів і приємного апетиту!
- Скибочку білого хліба - 2 штуки
- Стручок перцю чилі - 1 штука (або болгарський перець)
- Тертий сир - 40 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Вершковий сир - 1 Ст. Ложка
- Чіпси - 6 штук
Стручок розрізаємо навпіл і очищаємо від насіння, якщо Ви використовуєте болгарський перець, то нарізаємо його довжиною соломкою і обсмажуємо на сухій сковорідці на повільному вогні близько 8 хвилин.
Сир Natiraem.
Подрібнюємо чіпси.
Намазуємо скибочку хліба вершковим маслом.
Посипаємо сиром.
Викладаємо перець.
Посипаємо чіпсами.
Додаємо ще сир.
Другий скибочку хліба намазуємо вершковим сиром.
З'єднуємо.
Розігріваємо сковорідку (на середньому вогні), розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо бутерброд з двох сторін по 2-3 хвилини. За цей час повинен встигнути розплавитися сир і з'явитися рум'яна кірочка.