Салат зі шпинатом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати салат зі шпинатом і яйцем. Готується він дуже швидко, а виходить ситним, але в той же час легким для шлунка і корисним. Раджу спробувати його і вам.
Я люблю додавати в цей салат свіжий хрусткий шпинат. Але якщо ви не любите свіжий шпинат, то можете обдати його окропом, листочки стануть м'якше і трохи зменшаться. Я не додаю сюди сіль і перець, так як мені досить пікантною заправки. Але ви перед подачею спробуйте салатик і додайте спеції, якщо їх бракує.
- Листя молодого шпинату - 200 грам
- Бекон - 2 штуки (смужки)
- Червона цибуля - 0, 25 штуки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
Лук поріжте тонкими півкільцями і обсмажте до прозорості на олії. Потім додайте до нього винний оцет і цукор, залиште поки.
Відваріть яйце круто, а потім його остудіть, очистіть і дрібно наріжте.
Листя шпинату вимийте і висушіть. Коли вони повністю висохли, викладіть їх в салатницю.
На шпинат вилийте маринад від цибулі і викладіть сам лук. Дрібно поріжте бекон, викладіть в салат, а зверху посипте подрібненим яйцем.