Салат «грецький» зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Для літньої спеки це блюдо, на мій погляд, відмінно підходить. Легкий, корисний і дуже апетитний салатик, який можна зробити за якихось 10-15 хвилин. Запам'ятовуйте рецепт, обов'язково повторіть будинку.
Хочу запропонувати вам випробувати цей варіант, як приготувати салат "грецький" зі шпинатом. Його плюс в тому, що всі інгредієнти використовуються в сирому вигляді, так що це відмінна ідея для тих, хто вважає за краще не тільки смачну, але і корисну їжу.
- Шпинат - 1 пучок
- Помідори - 300 грам (червоні і жовті, якщо є)
- Червона цибуля - 1 штука
- Фета - 100-150 грам
- Маслини - За смаком
- Огірок - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і перець - За смаком
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки(+ сік лимона за бажанням)
1
Сам процес приготування насправді неймовірно простий. Насамперед вимийте і висушіть шпинат.
2
Наріжте овочі: помідори, цибуля, огірок.
3
Додайте сир, маслини, подрібнений часник.
4
Полийте оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком. Акуратно перемішайте.
5
Зверху викладіть сир, можна подавати салат до столу.
Смачного!
Смачного!