Рецепт Грецький салат на зиму фото

Грецький салат на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

З цим рецептом грецького салату на зиму ви зможете приготувати приголомшливий салат з болгарським перцем і квасолею в великій кількості. А головне - він буде готовий до вживання навіть взимку!

Опис приготування:

Звичайно, грецький салат у вигляді консервації буде відрізнятися від звичайного, багато інгредієнт просто не можуть бути використані. Традиційно в нашій родині консервований грецький салат - це салат з квасолі, перцю, помідор і морквини. Для приготування грецького салату на зиму квасоля заздалегідь замочіть. Сам салат готується дуже просто - дивимося рецепт.

  • Квасоля - 1 кілограм
  • Помідор - 2, 5 кілограма
  • Морква - 1 кілограм
  • Перець солодкий - 1 кілограм
  • Цибуля - 0, 5 кілограма
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 0, 5 L
  • Чорний перець - 2 чайних ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
грецький салат на зиму - фото крок 1
Ріжемо овочі: помідори часточками, цибуля півкільцями, морква і перець - соломкою.
грецький салат на зиму - фото крок 2
Викладаємо все в каструлю, додаємо квасоля, спеції, масло і оцет. Ставимо на розсікач, з моменту закипання варимо ще 2 годину, помішуючи.
грецький салат на зиму - фото крок 3
Ось такий грецький салат на зиму виходить. Закочує його в банки, виходить досить багато - 6 штук. Смачного!

Схожі рецепти