Грецький салат на зиму
(покроковий рецепт з фото)
З цим рецептом грецького салату на зиму ви зможете приготувати приголомшливий салат з болгарським перцем і квасолею в великій кількості. А головне - він буде готовий до вживання навіть взимку!
Звичайно, грецький салат у вигляді консервації буде відрізнятися від звичайного, багато інгредієнт просто не можуть бути використані. Традиційно в нашій родині консервований грецький салат - це салат з квасолі, перцю, помідор і морквини. Для приготування грецького салату на зиму квасоля заздалегідь замочіть. Сам салат готується дуже просто - дивимося рецепт.
- Квасоля - 1 кілограм
- Помідор - 2, 5 кілограма
- Морква - 1 кілограм
- Перець солодкий - 1 кілограм
- Цибуля - 0, 5 кілограма
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 0, 5 L
- Чорний перець - 2 чайних ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
Ріжемо овочі: помідори часточками, цибуля півкільцями, морква і перець - соломкою.
Викладаємо все в каструлю, додаємо квасоля, спеції, масло і оцет. Ставимо на розсікач, з моменту закипання варимо ще 2 годину, помішуючи.
Ось такий грецький салат на зиму виходить. Закочує його в банки, виходить досить багато - 6 штук. Смачного!